nieuws

Arjan van Dijk op de wc

Horeca

De Arjan van Dijk Groep is begin januari een nieuwe advertentiecampagne gestart waarbij het toilet een hoofdrol speelt. Alle toiletten van de eigen vestigingen in den lande zijn in de eerste maand van dit jaar behangen met posters waarop aansprekende teksten als ‘Schiet eens op….’, ‘Lukt het niet…’ en ‘Kijk voor je…’.

In een wat kleiner lettertype wordt de toiletbezoeker vervolgens uit de doeken gedaan wat de verschillende diensten van de Arjan van Dijk Groep zijn en wat de relatie is met de ietwat directe aanspreekvorm.

Commercieel directeur Roland Ernst van de Arjan van Dijk Groep is zeer enthousiast over de nieuwe campagne: ‘Het unieke van deze campagne is dat je de aandacht van de gast 10 tot 30 seconden kunt vasthouden. De poster hangt op ooghoogte en op een afstand van zo’n 30 centimeter, uitstekend dus om even te lezen als je daar toch staat of zit. Wat ook erg goed werkt is de humor die er in zit. Mensen zijn verrast door de kreten en gaan daardoor verder lezen. Als men de clou leest, snapt men de grap en blijft de boodschap ook hangen.’

Reageer op dit artikel