nieuws

Arrestaties bij inval in Zaans café

Horeca

De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 februari op zondag 24 februari bij een inval in een café in Zaandam zeven mannen gearresteerd op verdenking van verboden wapenbezit. In de zaak trof de politie twee vuurwapens, munitie en drugs aan. Het ging om cocaïne en GHB, een vloeibare partydrug. De verdachten, afkomstig uit Amsterdam en Zaandam, zijn tussen de 19 en 38 jaar oud.

Van de man die de drugs bij zich droeg, is de identiteit onbekend. Hij verblijft mogelijk illegaal in Nederland en is overgedragen aan de vreemdelingendienst. De politie verrichtte ook huiszoekingen in de twee woningen van de 41-jarige eigenaar van het café, en nam daarbij een stroomstootwapen in beslag. De eigenaar is niet aangehouden. Het café bleef tot maandag 25 februari gesloten. Daarna bekijken gemeente en politie welke stappen zij verder nemen.

Reageer op dit artikel