nieuws

Burger à la minute

Horeca

De runderhamburger en rundergehaktbal à la minute van Encko zijn snel te bereiden. Ze zijn al gegaard en hoeven alleen nog warm te worden gemaakt. Het warmmaken kan zowel in de magnetron, koekenpan, combisteamer, grill of op de barbecue. De doosinhoud van runderhamburgers (90 gram) is 20 stuks, van de rundergehaktbal (125 gram) 25 stuks. […]

De runderhamburger en rundergehaktbal à la minute van Encko zijn snel te bereiden. Ze zijn al gegaard en hoeven alleen nog warm te worden gemaakt. Het warmmaken kan zowel in de magnetron, koekenpan, combisteamer, grill of op de barbecue. De doosinhoud van runderhamburgers (90 gram) is 20 stuks, van de rundergehaktbal (125 gram) 25 stuks. Informatie: Cullifrost, Holten, tel. (0548) 37 37 37 of www.culifrost.com.

Reageer op dit artikel