nieuws

Directeur Al Capone wordt franchisenemer

Horeca

Danny Galiart is per 22 januari geen directeur meer van Al Capone. De oprichter van de pizzaketen wordt franchisenemer.

Galiart geeft aan dat privé-omstandigheden en zijn eigen toekomstvisie de hoofdredenen zijn voor zijn vrijwillige vertrek. ‘De onderneming is nu toe aan een nieuwe fase, waarbij een echte manager gevraagd is’, vertelt hij. ‘Ik ben toch meer een creatief en commercieel brein. Na negen jaar wil ik een andere wending in mijn leven. Bovendien wil ik me meer focussen op mijn kinderen.’Galiart wil een soort grootfranchisenemer worden van Al Capone. Minimaal vijf restaurants en maximaal tien, heeft Galiart voor ogen. ‘Ik ben met vijf restauranthouders in gesprek over een overname. Met drie daarvan ben ik ver gevorderd.’ Galiart sluit in de toekomst de opening van nieuwe restaurants niet uit. De ex-directeur blijft net als zijn vrouw en moeder betrokken als aandeelhouder bij de pizzaketen.Opvolger van Galiart is Frank Meurs die onder andere voorlichter is geweest van McDonald’s en Burger King.

Reageer op dit artikel