nieuws

Espressomachine in retro-look

Horeca

Koffie F. Rombouts Nederland, de in Eindhoven gevestigde dochter van de Belgische koffieproducent Koffie F. Rombouts, introduceert in Nederland haar volledige eigen lijn espressomachines van het merk Conti. De lijn is speciaal voor horeca en business to business ontwikkeld.Het gamma bestaat uit traditionele halfautomatische pistonmachines van één tot vier groepen en volledig automatische espressomachines met […]

Koffie F. Rombouts Nederland, de in Eindhoven gevestigde dochter van de Belgische koffieproducent Koffie F. Rombouts, introduceert in Nederland haar volledige eigen lijn espressomachines van het merk Conti. De lijn is speciaal voor horeca en business to business ontwikkeld.Het gamma bestaat uit traditionele halfautomatische pistonmachines van één tot vier groepen en volledig automatische espressomachines met geïntegreerde dubbele cappuccinomogelijkheid. De machines hebben een retro-look en zijn ontwikkeld met de nieuwste technologieën. De Twin Star heeft dubbele boilers voor enerzijds het zetten van koffie en anderzijds het maken van thee en cappuccino. Naar eigen zeggen heeft de machine hierdoor een constante temperatuurbeheersing en een hoge zetcapaciteit.
Voor informatie: Koffie F. Rombouts Nederland, Breda. Tel. (040) 251 77 22.

Reageer op dit artikel