nieuws

Extra terrastafel

Horeca

Jan Dunnik van lunchroom Dunnik uit Zwolle ontwikkelde een tafeltje om aan een terrasstoel vast te schroeven Deze ‘chair side table’ is gemakkelijk te monteren. Beschadiging aan de terrasstoel is volgens Dunnik niet aan de orde, omdat de binnenringen van rubber zijn. Op een druk bezet terras kan dit tafeltje een uitkomst zijn. Gasten kunnen […]

Jan Dunnik van lunchroom Dunnik uit Zwolle ontwikkelde een tafeltje om aan een terrasstoel vast te schroeven Deze ‘chair side table’ is gemakkelijk te monteren. Beschadiging aan de terrasstoel is volgens Dunnik niet aan de orde, omdat de binnenringen van rubber zijn. Op een druk bezet terras kan dit tafeltje een uitkomst zijn. Gasten kunnen er hun drankje gemakkelijk op kwijt.Het product, waarop patent is verkregen, past op vrijwel elke terrasstoel met armleuning. Het blad is gemaakt van kunststof (12 mm dik trespa) en is leverbaar in drie soorten houtmotief.Voor informatie: J. Dunnik, Staphorst. Tel. (0522) 46 41 90.

Reageer op dit artikel