nieuws

Hotel Arena multifunctioneel

Horeca

Een horecazaak met werkelijk alle takken van de horeca onder een dak. Dat is wat Hotel Arena biedt. Naast een hotel-, een restaurant- en een caféfunctie wordt ook permanent (night)entertainment aan het Amsterdamse etablissement toegevoegd. Met de officiële opening van vandaag wordt een lange periode van grootschalige verbouwingen definitief afgesloten.

Het entertainend concept is Tonight gedoopt en vindt iedere week op donderdag tot en met zondag plaats. Op donderdag zijn chef-koks, kunstenaars, modeontwerpers of comedians in samenwerking met dj’s de acts. Op vrijdag en zaterdag zijn er vaste clubavonden met wisselende dj’s en live muzikanten. Aangevuld met uitdagend entertainment op gebied van mode en kunst. De zondag wordt ‘lekker’ afgesloten met onder meer Salsa Lounge. De pas verbouwde zalen 011 (oude kapel) en 012 (nieuw aangebouwd) herbergen het entertainment.

Er is niet alleen Tonight, maar ook Todrink (bar), Todine en Tostay (hotel). De trendy doch knusse bar is zelfs al vanaf 06.30 uur open voor een ontbijt en tot 02.00 uur voor een drankje. In het strak ingerichte restaurant kan van 18.30 tot 22.30 uur gekozen worden uit vrij traditionele gerechten. Bovendien telt Arena vijf verschillende soorten hotelkamers, variërend in prijs van 102 tot 202 euro, inclusief ontbijt. Als extra kan de gast recente cd’s, DVD’s, een Playstation 2 óf een massage krijgen.

Reageer op dit artikel