nieuws

Misset Horeca nr.7 2002

Horeca

Deze week in de Misset Horeca:
* Fotograaf Jan Bartelsman carrière
* Zweten bij Carlton De Brug
* Het gewijde bier van Westmalle
* Helder ziet sterren

Fotograaf Jan Bartelsman’s carrière

Fotograaf Jan Bartelsman (43) begon zijn carrière met het fotograferen van horecagevels. Nu, vele jaren later, is hij diep doorgedrongen in de ziel van het horecabedrijf, het luxe restaurant in het bijzonder.

Zweten bij Carlton De Brug

Hotel Carlton De Brug in Mierlo is in beweging. Het hotel investeerde miljoenen in een sportcomplex en mikt daarmee op de sportieve hotelgast en de lokale markt die in conditie wil blijven. Omzet maken en de gast laten zweten.

Het gewijde bier van Westmalle

De goudkleurige tripel van Westmalle, met zijn stevige alcoholgehalte van 9,5% en het rijke smakenpallet, is vaak geïmiteerd maar nimmer overtroffen. Recentelijk richtte de abdij een nieuwe bottelzaal in. Later dit jaar volgt een nieuwe lagerkelder. Misset Horeca bezocht de gewijde brouwerij en dronk er een tripel uit 1970.

Helder ziet sterren

Nederland heeft een driesterrentent! De chef-kok van Parkheuvel in Rotterdam slaagde erin ons land van z’n culinaire Calimero-complex af te helpen. Maar wie is Kees Helder? Misset Horeca vroeg rond en kreeg antwoorden. Lees het in de extra bijlage.

Reageer op dit artikel