nieuws

On line reserveren bij Dinnersite

Horeca

Naast het vermelden van restaurantinformatie is het sinds 1 februari 2002 ook mogelijk om via www.dinnersite.nl on line te reserveren. Inmiddels hebben tien restaurants zich aangemeld voor de reserveerservice. ‘We hebben ook nog 18 toezeggingen. We zitten nog in de opstartende fase. We organiseren volop informatiebijeenkomsten’, vertelt Menno de Vries van Dinnersite.

Zijn bedrijf startte met het aanbieden van on line reserveren nadat uit een bezoekersenquête bleek dat daar behoefte aan was. ‘Restaurants kunnen, zonder zelf extra investeringen te doen in apparatuur, een aantal tafels op de site aanbieden’, vertelt De Vries. Via de fax of per sms krijgt hij de internetreservering door. Per gast die via de site boekt, betaalt de restaurateur een bedrag. ‘Bij ons geldt: no cure, no pay.’ Dinnersite bestaat sinds 1996. In de databank van het internetadres zit informatie over 9800 eetgelegenheden.

Reageer op dit artikel