nieuws

Red Bull organiseert Drinklist Award

Horeca

Red Bull Nederland heeft een nieuwe, jaarlijks terugkerende prijs in het leven geroepen: de Red Bull Drinklist Award. Horecabedrijven kunnen met hun bestaande drankenkaart meedoen, maar ook met een nieuwe, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen kaart. ‘Wij zoeken de kunstwerken onder de drankenkaarten’, aldus de jury, die bestaat uit gastronomen en grafisch ontwerpers. Iedereen die […]

Red Bull Nederland heeft een nieuwe, jaarlijks terugkerende prijs in het leven geroepen: de Red Bull Drinklist Award. Horecabedrijven kunnen met hun bestaande drankenkaart meedoen, maar ook met een nieuwe, speciaal voor deze gelegenheid ontworpen kaart.

‘Wij zoeken de kunstwerken onder de drankenkaarten’, aldus de jury, die bestaat uit gastronomen en grafisch ontwerpers.

Iedereen die iets opstuurt, wordt uitgenodigd voor het Red Bull Drinklist Gala. Voor de winnaar van de meest creatieve drankenkaart is er een weekend vol nachtelijk avontuur in Londen. De inzender van de meest informatieve drankenkaart krijgt een professionele geluidsinstallatie. Wie de grafisch meest verrassende drankenkaart instuurt, ontvangt een financiële bijdrage voor de ontwikkeling van z’n kaart plus een volledig verzorgde ‘Red Bull in the Groove’. Wat dat precies is? Daar doen ze bij Red Bull nogal geheimzinnig over.Alle in Nederland ingeschreven bars, clubs of restaurants kunnen meedoen, dus ook wie Red Bull niet op de kaart heeft staan. De inzendtermijn sluit op 31 maart 2002.
Voor informatie: Red Bull Nederland, Bilthoven. Tel. (030) 220 99 30.

Reageer op dit artikel