nieuws

Snel reinigingsmiddel

Horeca

Een aanzienlijk kortere droogtijd in vergelijking met traditionele producten en daardoor sneller begaanbaar, dat is volgens Kärcher het voordeel van het nieuwe Kärcher reinigingsmiddel RM 767 voor sproei-extractie. Het reinigingsmiddel is geschikt voor (tapijt)vloeren, meubelen en het interieur van wagens. Het biologisch afbreekbare RM 767 vormt een beschermende laag op textielvezels waardoor hechting van stof […]

Snel reinigingsmiddel

Een aanzienlijk kortere droogtijd in vergelijking met traditionele producten en daardoor sneller begaanbaar, dat is volgens Kärcher het voordeel van het nieuwe Kärcher reinigingsmiddel RM 767 voor sproei-extractie. Het reinigingsmiddel is geschikt voor (tapijt)vloeren, meubelen en het interieur van wagens. Het biologisch afbreekbare RM 767 vormt een beschermende laag op textielvezels waardoor hechting van stof en andere verontreiniging wordt gereduceerd. De frisse geur zorgt tevens voor uitschakeling van vervelende luchtjes. 1 liter RM 767 is voldoende voor reiniging tot 80m2.
Informatie: Kärcher, Etten-Leur, tel. (0499) 37 54 45 of www.karcher.com

Reageer op dit artikel