nieuws

Snelle tussendoortjes

Horeca

Laugendeeg vormt de basis voor het nieuwe hartige broodje laugi van Vandemoortele. Laugi is er in vier soorten; tomaten & mozzarella, spinazie & spek, Hawai en broccoli. De diepgevroren broodjes en vullingen zijn apart verpakt. De ontdooitijd is ongeveer 10 minuten bij kamertemperatuur. Verpakt per 60 in dozen van 5,4 kilogram. Ter kennismaking is een […]

Laugendeeg vormt de basis voor het nieuwe hartige broodje laugi van Vandemoortele. Laugi is er in vier soorten; tomaten & mozzarella, spinazie & spek, Hawai en broccoli.

De diepgevroren broodjes en vullingen zijn apart verpakt. De ontdooitijd is ongeveer 10 minuten bij kamertemperatuur. Verpakt per 60 in dozen van 5,4 kilogram. Ter kennismaking is een mixed box samengesteld, 15 stuks van alle vier soorten.

Ook nieuw in het ciabatta diepvriesassortiment zijn ciabatta noce en olivia. Ciabatta noce heeft een smaak walnoten en pistachenoten en olivia smaakt naar groene olijven. Van beide ciabatta’s zijn twee variaties verkrijgbaar; dozen van 30 stuks (90 gram) en 15 stuks (270 gram).Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50

Reageer op dit artikel