nieuws

Tafelwater à la carte

Horeca

Begin dit jaar is WatersUnlimited opgericht. Onder het merk O-Original Water introduceert het in Zwolle gevestigde bedrijf een tafelwaterconcept voor horecagelegenheden, waarmee de restaurateur z’n eigen tafelwater produceert. In verschillende variëteiten (naturel, lichtbruisend, bruisend), altijd dezelfde smaak, ieder moment van de dag voorradig in de gewenste hoeveelheid.De restaurateur bottelt en serveert zelf z’n tafelwater in […]

Begin dit jaar is WatersUnlimited opgericht. Onder het merk O-Original Water introduceert het in Zwolle gevestigde bedrijf een tafelwaterconcept voor horecagelegenheden, waarmee de restaurateur z’n eigen tafelwater produceert. In verschillende variëteiten (naturel, lichtbruisend, bruisend), altijd dezelfde smaak, ieder moment van de dag voorradig in de gewenste hoeveelheid.De restaurateur bottelt en serveert zelf z’n tafelwater in stijlvolle flessen van halve of hele liters. Deze navulbare flessen zijn voorzien van het merk O-Original Water, maar kunnen ook met de naam of het logo van het horecabedrijf worden bedrukt.

Een compacte waterinstallatie filtert en koelt het leidingwater. Met de geïntegreerde koolzuurmachine voegt de ondernemer de gewenste hoeveelheid koolzuur toe. Wil hij nog meer varianten, dan kiest hij voor de speciale uitvoering van de installatie. Behalve de smaak en geur is daarmee ook de samenstelling van het water te veranderen, bijvoorbeeld meer of minder mineralen.De prijs van de waterinstallatie begint bij €3950,-; twaalf flessen zijn vanaf €35,-. De voordelen van O-Original Water zijn volgens Erwin Hooghiemstra: besparing op de inkoop van flessenwater en een stijlvolle presentatie van exclusief tafelwater. ,,Besparingen tot 80 procent op de inkoop van tafelwater zijn mogelijk’’, aldus de directeur van WatersUnlimited. De firma rekent op verzoek voor wat de besparingen zijn. Het formulier is ook in te vullen op de website www.watersunlimited.nl.Voor informatie: WatersUnlimited, Zwolle. Tel. (038) 427 63 44.

Reageer op dit artikel