nieuws

Workshop hygiënecode

Horeca

Het Koksgilde Nederland organiseert samen met het Voedingscentrum en Meko Hygiëne Groep vijf hygiëneworkshops op basis van de nieuwe Hygiënecode voor instellingen. De workshop is bestemd voor chef-koks, souschefs, zelfstandig werkende koks in instellingen en leidinggevenden in de voedingsdienst. Het doel is de deelnemers in één dag, van 10.00 tot 16.00 uur, concrete handvatten en […]

Het Koksgilde Nederland organiseert samen met het Voedingscentrum en Meko Hygiëne Groep vijf hygiëneworkshops op basis van de nieuwe Hygiënecode voor instellingen. De workshop is bestemd voor chef-koks, souschefs, zelfstandig werkende koks in instellingen en leidinggevenden in de voedingsdienst. Het doel is de deelnemers in één dag, van 10.00 tot 16.00 uur, concrete handvatten en oplossingen te bieden voor problemen met de toepassing van de nieuwe Hygiënecode in de eigen keuken.

De workshop vindt plaats op 4 maart in Rotterdam, op 18 maart in Eindhoven, 8 april in Castricum, 22 april in Assen en 24 april in Utrecht. Leden van het Koksgilde betalen €148,-, niet-leden €170,- incl. lunch. De deelnemers moeten de Hygiënecode meenemen naar de workshop. Wie nog geen exemplaar heeft, kan hem per fax bestellen voor €90,- bij het Voedingscentrum in Den Haag. Fax: (070) 350 42 59.
Voor informatie: Koksgilde, Ede. Tel. (0318) 64 30 93.

Reageer op dit artikel