nieuws

Workshopijstaarten

Horeca

Polderland Zuivel in Oldenzaal houdt van 18 tot en met 22 maart een workshop over ijstaarten. Deze workshop is bedoeld voor gevorderde ijsbereiders.

Een Italiaanse ijsbereider leert cursisten hoe ze ijstaarten kunnen maken met diverse grondstoffen. Ook worden recepturen, kostprijsberekeningen, verpakking en promotie besproken. ‘In de wintermaanden hebben veel ijsbereiders tijd over. Ook hebben ze dan nog grondstoffen in voorraad’, vertelt productmanager Andrea Veldhuis van Polderland Zuivel. ‘Met name rond de feestdagen is er veel vraag naar ijstaarten. Bij succes kan dit in de rustige maanden extra omzet opleveren voor de ijsbreider alsook een stuk naamsbekendheid.’Polderland Zuivel stuurt half februari alle ijsbereiders informatie toe over de workshop. Als de cursus een succes wordt, bestaat de mogelijkheid dat deze in het najaar wordt herhaald.

Reageer op dit artikel