nieuws

Blauwe tong

Horeca

Plaagstoot is een nieuw alcoholhoudend drankje (15 procent) met een populaire en zoete smaak: cola. Het zit in 2 cl-shotflesjes, die per traytje van zes verkocht worden. Aan één van de zes flesjes is een kleurstof toegevoegd. Een groepje stappers bestelt een traytje Plaagstoot, waarvan er één een superblauwe tong krijgt. De gimmick is dat […]

Plaagstoot is een nieuw alcoholhoudend drankje (15 procent) met een populaire en zoete smaak: cola. Het zit in 2 cl-shotflesjes, die per traytje van zes verkocht worden.

Aan één van de zes flesjes is een kleurstof toegevoegd. Een groepje stappers bestelt een traytje Plaagstoot, waarvan er één een superblauwe tong krijgt. De gimmick is dat die persoon dan het volgende rondje moet betalen. ‘Durf jij een blauwtje te lopen?’ is de promotieslogan van Plaagstoot. Voor de horeca verkrijgbaar per doos van 36 flesjes à 2 cl.

Voor informatie: De Monnik Dranken, Oldenzaal. Tel. (0541) 51 30 76. www.monnik-dranken.nl.

Reageer op dit artikel