nieuws

Griezelijsje

Horeca

Geïnspireerd door de nieuwe Disney-film Monsters brengt Nestlé Ice Cream een gelijknamig kinderijsje tot leven. Kinderen kunnen met het eenogige monstertje Mike lekker griezelen. Het Monsters-ijsje is er in de smaken citroen en tutti frutti en heeft een oog van chocolade. De consumentenadviesprijs bedraagt €0,65 voor een los ijsje. Donald Duck is een ander nieuw […]

Geïnspireerd door de nieuwe Disney-film Monsters brengt Nestlé Ice Cream een gelijknamig kinderijsje tot leven. Kinderen kunnen met het eenogige monstertje Mike lekker griezelen. Het Monsters-ijsje is er in de smaken citroen en tutti frutti en heeft een oog van chocolade. De consumentenadviesprijs bedraagt €0,65 voor een los ijsje.

Donald Duck is een ander nieuw kinderijsje van Nestlé. De promotie van dit ijsje met frisse citroensmaak wordt dit jaar ondersteund door het blad Donald Duck, in het kader van zijn 50e verjaardag. Gemiddeld wordt €0,70 voor dit ijsje gevraagd.

Het schepijs La Cremeria, op basis van verse room, zal vanaf april de oude range van Select en Excellence compleet vervangen. Er is keuze uit 26 smaken roomijs, met en zonder stukjes, en sorbetijs. Verpakking: 2,4- en 5-literbakken met afgeronde hoeken.

Voor informatie: Nestlé Consumentenservice, Diemen. Tel. (020) 569 96 99.

Reageer op dit artikel