nieuws

Horeca Journal nr. 2 2002

Horeca

Deze maand in Horeca Journal:
* Intervieuw met Onno Galjaard
* Het kookboek van Winnie Pooh
* Special over Spanje
vraag een proefnummer/abonnement aan

Intervieuw met Onno Galjaard

Onno Galjaard is kok kindertehuis Kinabu. Kinderen met diabetes ofontwikkelingsproblemen. Galjaards keuken is het hart van de instelling, en de kinderen helpen hem regelmatig. ‘Ik wil niet eens weten wat die kinderen mankeert.’

Het kookboek van Winnie Pooh

De Culinaire Manifestaties van haar ouders en het kookboek van Winnie de Pooh brachten haar aan het koken. Nu staat Natascha Hin op het punt haar eigen zaak te beginnen. Op de valreep een verslag vanuit restaurant Nes 59.

Special over Spanje

12 sterren op nog geen 200.000 inwoners. San Sebastian is maar één van de vele voorbeelden van de oprukkende Spaanse gastronomie. Wat zijn ze daar aan het doen? Horeca Journal pakt uit met een special van 15 pagina’s over España.

vraag een proefnummer/abonnement aan

Reageer op dit artikel