nieuws

Kiloprijs van de was

Horeca

Importeur Siemens wil via z’n website www.schulthess.nl aantonen dat aanschaf van een Schulthess-machine een investering is die zich snel terug kan verdienen. Geïnteresseerde horecaondernemers kunnen via de dealers (onder andere Bert Muller en Deac) het wachtwoord krijgen voor toegang tot de exploitatiecalculator.De horeca kan hiermee de kosten van een wasbeurt berekenen, afgestemd op de eigen […]

Importeur Siemens wil via z’n website www.schulthess.nl aantonen dat aanschaf van een Schulthess-machine een investering is die zich snel terug kan verdienen.

Geïnteresseerde horecaondernemers kunnen via de dealers (onder andere Bert Muller en Deac) het wachtwoord krijgen voor toegang tot de exploitatiecalculator.De horeca kan hiermee de kosten van een wasbeurt berekenen, afgestemd op de eigen situatie. Je voert in hoeveel tafellakens, servetten, badhanddoeken of badjassen dagelijks of wekelijks moeten worden gewassen. De prijs per kilo rolt er bijvoorbeeld uit, plus de tijd om de was te draaien. Uiteraard gaat het wassen dan met een professionele Schulthess-machine, van Zwitserse makelij. De exploitatiecalculator vergelijkt de prijs met het bedrag dat de horecaondernemer betaalt bij z’n huidige commerciële wasservice.Waar Schulthess zich ook mee wil onderscheiden is de wash-card. Daar komt een op het horecabedrijf afgestemd programma op te staan dat altijd het gunstigste wasprogramma draait.
Voor informatie: Schulthess Infocentrum, Nieuwegein. Tel. (030) 236 86 22. www.schulthess-maschinen.com.

Reageer op dit artikel