nieuws

Kraan in de prijzen

Horeca

De infraroodgestuurde kraan eMote van Dornbracht ontving in Amerika de ‘Good Design Award for 2001’, een wereldwijd gerenommeerde prijs voor designkwaliteit. The Chicago Athenaeum, een architectuur- en designtentoonstelling in Chicago, reikte de prijs uit. Bij deze jaarlijkse wedstrijd ontving Dornbracht al eerder prijzen voor de Tara badmengkraan en de kraan Meta Luce.Het design van eMote […]

De infraroodgestuurde kraan eMote van Dornbracht ontving in Amerika de ‘Good Design Award for 2001’, een wereldwijd gerenommeerde prijs voor designkwaliteit.

The Chicago Athenaeum, een architectuur- en designtentoonstelling in Chicago, reikte de prijs uit. Bij deze jaarlijkse wedstrijd ontving Dornbracht al eerder prijzen voor de Tara badmengkraan en de kraan Meta Luce.Het design van eMote krijgt in maart in Duitsland de ‘IF design award 2001’ uitgereikt door het Industrie Forum Design Hannover. Vorig jaar leverde de kraan ook al een bronzen medaille op van de Duitse Designer Club.

De eMote is oorspronkelijk bedoeld voor luxe (horeca)bedrijven. De batterij voor de infraroodsturing zit aan de onderkant van de wastafel. Dat betekent dat hij gemakkelijk te vervangen is en dat de kraan niet helemaal losgeschroefd hoeft te worden.

Voor informatie: Burgmans Agenturen, Capelle a/d IJssel. Tel.(010) 450 84 51.

Reageer op dit artikel