nieuws

Misset Horeca nr. 13 2002

Horeca

Deze week in Misset Horeca:
* Meibock tussen de tulpen
* Koken voor drie in het beachhotel
* Nieuw jasje voor ’t Ambacht
* Bijlage: De Beleving
* Extra: Raad & Daad
* Vraag een proefnummer/abonnement aan

Meibock tussen de tulpen

De lente is in het land. Rondje Bier toog daarom naar De Keukenhof voor een proeverij van Mei-, Lente- en Voorjaarsbockjes. Minder bekend dan de herfstbokbieren, maar elke brouwer heeft er wel een in het programma.

Koken voor drie in het beachhotel

Drie horecafuncties en één keuken. Die combinatie is dagelijkse kost in het Beachhotel in Noordwijk. Vanuit de nieuwe keuken kookt het koksteam op inductie voor zowel het à-la-carterestaurant, het grand café als de banquetingactiviteiten van het hotel.

Nieuw jasje voor ’t Ambacht

’t Ambacht in Driel verwisselde het oubollige kararakter met donker koloniaal hout voor z’n definitieve vorm: strak, puur, licht. De drastische metamorfose betekende een afscheid van de gasten van het eerste uur. Addie Roelofsen en Chantal Gerritsen zijn op speurtocht naar die wonderlijke chemie tussen bord en omlijsting.

Bijlage: De Beleving

De emotionele opbrengst van een horecabezoek wordt voor gasten steeds belangrijker. U leest er alles over in De Beleving, de nieuwe kwartaalbijlage van Misset Horeca. Uitneembaar!

Extra: Raad & Daad

Elke 14 dagen: de losse bijlage Raad & Daad met daarin heldere adviezen en praktische tips voor horecaondernemers. Deze aflevering:
• Hoe verhoog ik de brutomarge in mijn keuken?
• Kunnen kengetallen mij wijzer maken?
• Hoe krijg ik mijn evenement in de krant?
Exclusief voor abonnees

Reageer op dit artikel