nieuws

The Challenge te koop

Horeca

Uitgaanscentrum The Challenge in Hoofddorp staat te koop. Dat wil zeggen ‘de aandelen zijn in de aanbieding gedaan, dus er kan een bod worden gedaan’, aldus manager Roy van Biljouw. Onlangs heeft The Challenge hiermee geadverteerd in dit blad. ‘Dat heeft er mede toe bijgedragen dat we nu in gesprek zijn met diverse partijen. Welke? Dat kan ik nog niet zeggen.

Het uitgaanscentrum vlakbij de snelweg A4 Amsterdam-Den Haag kent drie vaste exploitatieavonden; vrijdag-, zaterdag- en zondagavond. Maar ook kunnen de diverse zalen en bars worden afgehuurd voor school- of bruiloftsfeesten. Is dat al voor de zomer ‘einde oefening’? ‘Nee, absoluut niet’, zegt Van Biljouw. ‘Wat ik er nog wel over kan zeggen, is dat het wel gaat om partijen uit het buitenland.’Wat er gaat gebeuren na eventuele verkoop van The Challenge is nog onduidelijk. ‘Als we eruit gaan, ga ik wel iets anders doen. Maar wat? Ik lig er zelf nachten wakker van.’

Reageer op dit artikel