nieuws

Tussendoortje

Horeca

Vandemoortele uit Roosendaal breidde onlangs het Doony’s donuts assortiment uit met vijf nieuwe smaken; white vanilla, cola, real chocolate, banana en maple (ahorn). Ook vernoemde de producent een donut naar de populaire meidengroep K3. Deze donut heeft een vanille icing en bij elke donut zit een zakje decoratie en saus, om de donut mee te […]

Vandemoortele uit Roosendaal breidde onlangs het Doony’s donuts assortiment uit met vijf nieuwe smaken; white vanilla, cola, real chocolate, banana en maple (ahorn). Ook vernoemde de producent een donut naar de populaire meidengroep K3. Deze donut heeft een vanille icing en bij elke donut zit een zakje decoratie en saus, om de donut mee te versieren. De donuts zijn diepgevroren en in 30 tot 60 minuten ontdooit. Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50

Reageer op dit artikel