nieuws

Vloeibaar frituurvet

Horeca

Romi Smilfood komt met een nieuwe frituurvet, onder de naam Romi palm vloeibaar, op de markt. ‘Een frituurvet, bereid uit palmolie, die de eigenschappen van zowel vast als vloeibaar frituurvet combineert. Het frituurvet is neutraal van geur en smaak en heeft een transgehalte van minder dan een’, aldus de fabrikant. Verder is het logo van […]

Romi Smilfood komt met een nieuwe frituurvet, onder de naam Romi palm vloeibaar, op de markt.

‘Een frituurvet, bereid uit palmolie, die de eigenschappen van zowel vast als vloeibaar frituurvet combineert. Het frituurvet is neutraal van geur en smaak en heeft een transgehalte van minder dan een’, aldus de fabrikant. Verder is het logo van Romi, alsmede de verpakking van palm frituurvetten vernieuwd. De nieuwe platte omdoos met vijf x twee kilogram staven is door een perforatie gemakkelijk open te maken. In een schema geeft de doos alle belangrijke informatie weer. De staven zijn voorgesneden, zodat ze in blokken van 500 gram zijn te delen.
Informatie: Romi Smilfood, Heerenveen, tel. (0513) 63 22 55 of www.romi.nl

Reageer op dit artikel