nieuws

Zoet en fris

Horeca

De nieuwe frisdrank Fanta Exotic is het zusje van Lemon en Pomelo. Met ananas en grapefruit als ingrediënten is de Exotic zoet, maar vooral fris van smaak. Bovendien valt het drankje op door zijn geelgroene kleur. Verkrijgbaar in een 1,5-literfles, in een sixpack van 33 cl-blikjes en in losse blikjes. De introductie wordt ondersteund met […]

De nieuwe frisdrank Fanta Exotic is het zusje van Lemon en Pomelo. Met ananas en grapefruit als ingrediënten is de Exotic zoet, maar vooral fris van smaak.

Bovendien valt het drankje op door zijn geelgroene kleur. Verkrijgbaar in een 1,5-literfles, in een sixpack van 33 cl-blikjes en in losse blikjes. De introductie wordt ondersteund met tv-commercials en promotiemateriaal.

Voor informatie: Coca Cola Nederland, Rotterdam. Tel. (010) 245 68 00.

Reageer op dit artikel