nieuws

Alternatief

Horeca

Bestfoods en de Aanpack Verpakkingsgroep introduceren samen de Salad Bar, voor onder andere snackbars en lunchrooms. Een verse, gezonde salade simpel en snel shaken met een frisse dressing en croutons. Een alternatief voor de lunch of een vette snack. Salad Bar is een beker gevuld met sla en Knorr Croutinos spek, appel of ui. Daarbij […]

Bestfoods en de Aanpack Verpakkingsgroep introduceren samen de Salad Bar, voor onder andere snackbars en lunchrooms. Een verse, gezonde salade simpel en snel shaken met een frisse dressing en croutons. Een alternatief voor de lunch of een vette snack.

Salad Bar is een beker gevuld met sla en Knorr Croutinos spek, appel of ui. Daarbij is er keuze uit drie Calvé-dressings: Vinaigrette, Naturel en Yoghurt. Dressing erbij en shaken maar. Het starterspakket bestaat uit bekers van 25, 40 en 55 cl, deksels, saladevorken, dressings en toppings.

Voor informatie: Paardekooper Verpakkingen, Oud-Beijerland. Tel. (0186) 64 82 35.

Reageer op dit artikel