nieuws

Arnhemmer aangehouden voor steekpartij op Korenmarkt in Arnhem

Horeca

De Arnhemse politie heeft vrijdagmorgen 19 april een 22-jarige man uit die stad aangehouden. De man zou donderdagmiddag met twee anderen op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem drie anderen met messteken hebben verwond. Twee slachtoffers zijn er slecht aan toe volgens de politie en liggen in het ziekenhuis. De derde kon na behandeling in het ziekenhuis naar huis.

Drie mannen kwamen op klaarlichte dag een café binnen. Ze wilden praten met drie bekenden die binnen zaten. De zes mannen gingen naar buiten. Op het terras liep het gesprek uit op een vechtpartij. Volgens de politie is er met stoelen gegooid, geslagen en gestoken. Toen de slachtoffers gewond op de grond lagen, gingen de aanvallers er vandoor.

Op het moment van de steekpartij was het erg druk op de Korenmarkt. De politie hoorde een flink aantal getuigen en heeft camerabeelden van bewakingscamera’s in het uitgaanscentrum bekeken. Volgens een woordvoerster van de politie is de identiteit van de andere twee aanvallers ook bekend.

Reageer op dit artikel