nieuws

Beerpopper

Horeca

De Beerpopper, Engels voor bierknaller, is een nieuw hulpmiddel om bierflessen luid en duidelijk te openen. Je schuift de Beerpopper over de hals van een bierflesje. Het uiteinde van de bovenste constructie klemt zich dan onder de kroonkurk en het enige dat je dan nog hoeft te doen is een klap op de hefarm geven. […]

De Beerpopper, Engels voor bierknaller, is een nieuw hulpmiddel om bierflessen luid en duidelijk te openen. Je schuift de Beerpopper over de hals van een bierflesje. Het uiteinde van de bovenste constructie klemt zich dan onder de kroonkurk en het enige dat je dan nog hoeft te doen is een klap op de hefarm geven. Pang, daar vliegt de kurk er met een luide knal af.

Een handig en grappig artikel, bedacht door studenten van de Faculteit Techniek van de Hanzehogeschool te Groningen. Zij produceren de flesopener zelf en verkopen hem onder de naam Artifiki, dat in het Hebreeuws ‘handig doen’ betekent.Prijs: €6,99. Af te halen bij de Faculteit Techniek van de Hanzehogeschool te Groningen of te bezorgen voor een meerprijs van €5,- aan portokosten.

Voor informatie: Artifiki, Groningen. www.drink.to/beerpopper.

Reageer op dit artikel