nieuws

Boxen en bekers met vrolijke opdruk

Horeca

Vanaf deze maand treffen cafetariahouders bij de grossier nieuwe verpakkingen van Depa aan. Voor het meegeven van kindermenu’s zijn er de kitboxen XL. De boxen zijn bedrukt met Looney Tunes-figuren. Kinderen kunnen de bijgeleverde Looney Tunes-speelgoedjes sparen. Nieuw in het assortiment zijn de stripfiguurtjes op een frictieskateboard met terugtrekmechanisme. In iedere omverpakking zitten 100 kitboxen […]

Vanaf deze maand treffen cafetariahouders bij de grossier nieuwe verpakkingen van Depa aan. Voor het meegeven van kindermenu’s zijn er de kitboxen XL. De boxen zijn bedrukt met Looney Tunes-figuren. Kinderen kunnen de bijgeleverde Looney Tunes-speelgoedjes sparen.

Nieuw in het assortiment zijn de stripfiguurtjes op een frictieskateboard met terugtrekmechanisme. In iedere omverpakking zitten 100 kitboxen in vier bedrukkingvarianten en acht (met skateboard) of tien verschillende speeltjes. Ook is een omdoos verkrijgbaar voorzien van een promotieposter voor aan de cafetariawand.Verder zijn de Depa C-Fine ijsbekers van een frisse, zomerse ijsbedrukking voorzien. Deze happy fruit ijsbekers zijn verkrijgbaar in 120 tot 750 cc met naar keuze bolle of vlakke deksels. De bekers hebben een isolerende werking en zijn gemakkelijk stapelbaar.

Informatie: Depa, Wijchen, tel. (024)6493489.

Reageer op dit artikel