nieuws

Brunch met breekbrood

Horeca

Délifrance voegde eind maart twee nieuwe producten aan hun bakkerijspecialiteiten toe, namelijk breekbroden en een gevulde chocoladecroissant. De breekbroden zijn samengesteld uit zeven aparte broodjes in de vorm van een bloem. Er zijn twee varianten verkrijgbaar; wit en meerganen, beide met bloem bestrooid. In de meergranen broden zitten vijf verschillende soorten granen en vier soorten […]

Délifrance voegde eind maart twee nieuwe producten aan hun bakkerijspecialiteiten toe, namelijk breekbroden en een gevulde chocoladecroissant. De breekbroden zijn samengesteld uit zeven aparte broodjes in de vorm van een bloem.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar; wit en meerganen, beide met bloem bestrooid. In de meergranen broden zitten vijf verschillende soorten granen en vier soorten zaden. De broden zijn lekker bij een brunch, maar ook bij een voorgerecht. De chocoladecroissant is van roomboterbladerdeeg gemaakt en gevuld met chocolade. Even opwarmen in de oven en dan direct serveren.

Reageer op dit artikel