nieuws

Dance Valley uitverkocht

Horeca

De komende editie van het dansfestival Dance Valley is uitverkocht. De laatste 10.000 kaarten gingen zaterdag 20 april via de postkantoren en platenwinkels in korte tijd van de hand. Een maand geleden waren via internet al 30.000 plaatsbewijzen verkocht. Dance Vally mag dit jaar, op 3 augustus, maximaal 40.000 bezoekers toelaten.

De gemeente Velsen heeft de organisatie deze voorwaarde gesteld om het evenement te mogen laten doorgaan. Vorig jaar ontstonden er problemen omdat er voor duizenden bezoekers geen vervoer was. Verkleumde feestgangers liepen uren in de regen, tientallen werden met onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis gebracht. Het festival trok meer dan 80.000 bezoekers.

Een woordvoerder van de organisatie toonde zich zaterdag verheugd dat ondanks de negatieve berichten van vorig jaar de belangstelling ook dit keer weer groot is. ‘We beschouwen dit als een compliment.’ De organisatie is nog bezig met de invulling van het programma van het festijn voor liefhebbers van dance- en housemuziek.

Reageer op dit artikel