nieuws

Drie frisse fruitdranken

Horeca

Hero heeft eind maart drie verschillende multifruitdranken geïntroduceerd. De rode, gele en oranje vruchten zitten in een transparante PET-fles van een liter. De gele vruchtenvariant bestaat uit sinaasappel, appel, ananas, banaan en limoen en heeft een frisse smaak. De rode drank is met frambozen, aardbeien en kersen die een zoetige smaak hebben. De oranje variant […]

Hero heeft eind maart drie verschillende multifruitdranken geïntroduceerd. De rode, gele en oranje vruchten zitten in een transparante PET-fles van een liter.

De gele vruchtenvariant bestaat uit sinaasappel, appel, ananas, banaan en limoen en heeft een frisse smaak. De rode drank is met frambozen, aardbeien en kersen die een zoetige smaak hebben. De oranje variant met vruchten als abrikoos, mango en guave is zoet en heeft een frisse afdronk. Deze fruitdranken zijn voor elk moment op de dag en smaakt gekoeld het lekkerst, aldus de fabrikant. Voor opening is de multifruit drie maanden buiten de koeling te bewaren.

Informatie: Hero Nederland, Breda, tel. (076)5798300.

Reageer op dit artikel