nieuws

European Fine Food Fair weer tegelijk met BBB-horecavakbeurs

Horeca

De European Fine Food Fair (EFFF) en de horecavakbeurs BBB vinden volgend jaar weer gelijktijdig plaats. Dat meldt Erik Rosier, directeur van het Maastrichts Expositie & Congres Centrum. Dit betekent dat de oorspronkelijk voor oktober 2002 geplande EFFF wordt doorgeschoven naar januari 2003. ‘Na uitvoerig overleg met alle betrokken partijen, geven wij hiermee gehoor aan de wensen die leven bij zowel exposanten als bezoekers van beide evenementen’, aldus Rosier.

Rosier: ‘Na de BBB en EFFF in 2001 en de BBB 2002 is er intensief contact geweest met alle betrokken partijen. Na een uitvoerige evaluatie hebben wij geconcludeerd dat de wisselwerking tussen de BBB en de EFFF van eminent belang is, voor de ontwikkeling van beide evenementen. De samenwerking betekent dat we ons vooral kunnen richten op kwalitatieve upgrading. Dat sluit aan op onze langere termijn visie.’

De EFFF zal komend jaar als vanouds plaatsvinden in de Expofoyer en de omringende ruimtes van het Congrescentrum. De negende editie van de EFFF vindt plaats van maandag 27 tot en met woensdag 29 januari 2003. De 49ste BBB wordt gehouden van maandag 27 tot en met donderdag 30 januari.

Reageer op dit artikel