nieuws

Exotische dorstlesser

Horeca

Fanta Exotic heet de nieuwe smaak van Fanta die Coca-Cola Nederland vorige maand introduceerde. Deze frisdrank van ananas en grapefruit heeft een zoete, maar vooral frisse smaak en is groen van kleur. De nieuwe frisdank hoort thuis in het rijtje van de al eerder geïntroduceerde nieuwe smaken Fanta: lemon en pomelo. Fanta exotic is verkrijgbaar […]

Fanta Exotic heet de nieuwe smaak van Fanta die Coca-Cola Nederland vorige maand introduceerde. Deze frisdrank van ananas en grapefruit heeft een zoete, maar vooral frisse smaak en is groen van kleur.

De nieuwe frisdank hoort thuis in het rijtje van de al eerder geïntroduceerde nieuwe smaken Fanta: lemon en pomelo. Fanta exotic is verkrijgbaar in 1,5 liter fles en in blikjes van 33 centiliter.

Informatie: Coca-Cola Nederland, Rotterdam (010)2456800.

Reageer op dit artikel