nieuws

Gemakkelijke tosti’s als complete maaltijd

Horeca

In maart kwam Buitenhuis Snacks met twee nieuwe varianten in de tosti Triomphe lijn op de markt. Croque monsieur en Croque madame bestaat uit dikke sneeën brood met ham/kaas bedekt met een laagje bechamelsaus en een royale hoeveelheid geraspte kaas. Croque madame heeft bovendien tussen de bechamelsaus en geraspte kaas een spiegeleitje. ‘De tosti’s zijn […]

In maart kwam Buitenhuis Snacks met twee nieuwe varianten in de tosti Triomphe lijn op de markt. Croque monsieur en Croque madame bestaat uit dikke sneeën brood met ham/kaas bedekt met een laagje bechamelsaus en een royale hoeveelheid geraspte kaas.

Croque madame heeft bovendien tussen de bechamelsaus en geraspte kaas een spiegeleitje. ‘De tosti’s zijn diepgevroren en zijn met een aantal tegelijk zo de oven in te schuiven. Daarna zijn ze nog twee uur in een warmhoudkastje te bewaren, zonder verlies van hun krokantheid en zonder uitdroging’, aldus de producent. Ideaal voor drukke periodes in uw lunchroom of cafetaria.

Informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede, tel. (0343)596666.

Reageer op dit artikel