nieuws

Heineken verhuist twee distributiecentra

Horeca

Heineken verplaatst zijn distributiecentra in Barneveld en Rijssen (Overijssel) grotendeels naar een nieuwe vestiging in Deventer. Een deel van de activiteiten gaat naar vestigingen in Nijmegen, Arnhem of Houten.

De verhuizing past in het streven van de bierbrouwer om de efficiëntie te verhogen. ’Wij richten ons daarbij op de productie, logistiek en verkoop van dranken’, aldus een woordvoerster dinsdag 9 april. Heineken stoot daarom de distributie van diepvriesvoeding in Barneveld af aan groothandel Lieferink.

In Barneveld werken 35 mensen, van wie zes bij de diepvriesafdeling. In Rijssen werken dertig mensen. Personeelsleden gaan vooral over naar Deventer. Er gaat volgens de woordvoerster geen werkgelegenheid verloren.

Reageer op dit artikel