nieuws

IJs eten en het serviesgoed mee naar huis

Horeca

Voor het verkopen van ijs op het terras, komt Combi-Frost met een compleet ijsdessert in verzamelbekers, kopjes of glazen. Het kant-en-klare ijsdessert bestaat uit een heel assortiment keramische bekers, glazen, koffiekopjes, vruchten en kinderbekers, gevuld met Italiaans ijs in verschillende smaken. Er zijn zelfs Chinese soepkommen met bijbehorende lepels. Het bijzondere van dit ijsdessert is […]

Voor het verkopen van ijs op het terras, komt Combi-Frost met een compleet ijsdessert in verzamelbekers, kopjes of glazen. Het kant-en-klare ijsdessert bestaat uit een heel assortiment keramische bekers, glazen, koffiekopjes, vruchten en kinderbekers, gevuld met Italiaans ijs in verschillende smaken.

Er zijn zelfs Chinese soepkommen met bijbehorende lepels. Het bijzondere van dit ijsdessert is dat uw klanten na afloop de bekers, glazen of koffiekopjes mee naar huis mogen nemen. Verder biedt Combi-Frost origineel in Italië geproduceerd schepijs. Dit schepijs zit in stalen bakken, zodat u het vanuit de vitrine kunt verkopen aan uw klanten.

Informatie: Combi-Frost, Zelhem, tel. (0314)363264

Reageer op dit artikel