nieuws

IJs kan niet kapot in verbeterde automaat

Horeca

In februari vernieuwde Müssana Nederland de lijn slagroomautomaten zowel uiterlijk als innerlijk. ‘Door verbeterde isolatie en een geregelde ventilator is het energieverbruik met de helft verminderd en het geluidsniveau gedaald’, aldus Müssana. De verbeterde elektronica biedt naast de standaard portionering nu ook standaard een reinigingsinterval en is voorbereid op automatische kassasystemen. Daarbij is bovenzijde geheel […]

In februari vernieuwde Müssana Nederland de lijn slagroomautomaten zowel uiterlijk als innerlijk. ‘Door verbeterde isolatie en een geregelde ventilator is het energieverbruik met de helft verminderd en het geluidsniveau gedaald’, aldus Müssana.

De verbeterde elektronica biedt naast de standaard portionering nu ook standaard een reinigingsinterval en is voorbereid op automatische kassasystemen. Daarbij is bovenzijde geheel naadloos geworden. Ook nieuw zijn de Tafec ijsmachines voor de Benelux, waarvoor Müssana Nederland het importeurschap heeft gekregen. De machines worden in Duitsland gemaakt. De ijsmachines zijn consistentie gestuurd, waardoor het ijs niet kapot is te draaien.

Informatie: Müssana Nederland, Hellendoorn, tel. (0548)654126.

Reageer op dit artikel