nieuws

Kant-en-klaar

Horeca

Henri, onder meer producent van sauzen en soepen, begroet het voorjaar met enkele nieuwe kant-en-klare gerechten. De Lamsschotel bevat naast mals lamsvlees ook courgettes, aubergines, rode paprika, ui en aardappels in een kruidige tomatensaus. De vegetarische Couscous is bereid met diverse groenten, zoals worteltjes, courgettes, ui, rode paprika, doperwtjes en sperziebonen. En de Gehaktballetjes in […]

Henri, onder meer producent van sauzen en soepen, begroet het voorjaar met enkele nieuwe kant-en-klare gerechten. De Lamsschotel bevat naast mals lamsvlees ook courgettes, aubergines, rode paprika, ui en aardappels in een kruidige tomatensaus.

De vegetarische Couscous is bereid met diverse groenten, zoals worteltjes, courgettes, ui, rode paprika, doperwtjes en sperziebonen. En de Gehaktballetjes in Zweedse saus met een saus van jus, room en peterselie kunnen zowel als maaltijdcomponent of als hartige snack tussendoor dienen.

Voor informatie: Henri, Drunen. Tel. (0416) 37 59 33.

Reageer op dit artikel