nieuws

Lijnen trekken

Horeca

ISPC introduceert een eigen merk Balsamico-azijn van verschillende jaargangen. De Crema di Balsamico heeft een dikkere textuur. Het koude productieproces voorkomt een bittere nasmaak, maar de zuurtegraad blijft daarentegen behouden. Het resultaat is een product met ruime culinaire toepassingen. Dankzij de doseerfles is het werken met de Crema di Balsamico gemakkelijk: druppelen, lijnen trekken of […]

ISPC introduceert een eigen merk Balsamico-azijn van verschillende jaargangen.

De Crema di Balsamico heeft een dikkere textuur. Het koude productieproces voorkomt een bittere nasmaak, maar de zuurtegraad blijft daarentegen behouden. Het resultaat is een product met ruime culinaire toepassingen. Dankzij de doseerfles is het werken met de Crema di Balsamico gemakkelijk: druppelen, lijnen trekken of een borddecoratie maken.

Voor informatie: ISPC, Breda. Tel. (076) 572 67 26.

Reageer op dit artikel