nieuws

Nieuw type insectendoder

Horeca

Deal heet het nieuwe type insectendoder van Defico in Veldhoven die vanaf maart leverbaar is. Eigenschappen als een optimaal landingsgedrag van vliegen, een sterk verbeterde kleefplaattechnologie en het gebruiksvriendelijke karakter van de apparatuur hebben betrekking op dit apparaat. Met behulp van vier 15 watt UV-A lampen, trekt de unit vliegende insecten aan. Een aantrekkingsrooster, geplaatst […]

Deal heet het nieuwe type insectendoder van Defico in Veldhoven die vanaf maart leverbaar is. Eigenschappen als een optimaal landingsgedrag van vliegen, een sterk verbeterde kleefplaattechnologie en het gebruiksvriendelijke karakter van de apparatuur hebben betrekking op dit apparaat.

Met behulp van vier 15 watt UV-A lampen, trekt de unit vliegende insecten aan. Een aantrekkingsrooster, geplaatst voor de lampen, in combinatie met de reukloze lokstof zorgt voor een snellere landing, zegt Defico. De Deal is aan de wand, het plafond, of met het meegeleverd statief als vrijstaand model te plaatsen en bestrijkt ruimtes van 100m2 tot 130m2. Voor ruimten waarin voeding wordt bereid, zijn shatterproof lampen leverbaar. Dit zijn speciaal gecoate lampen die bij een glasbreuk niet in scherven valt.

Informatie: Defico, Veldhoven, tel. (040)2573900.

Reageer op dit artikel