nieuws

Pizzaketens Al Capone’s en Pizza Company fuseren

Horeca

De pizzaketens Al Capone’s Pizza’s en Pasta’s en de Original Pizza Company bundelen hun krachten. ‘Na enkele maanden overleg zijn wij beide tot inzicht gekomen dat het zowel voor de organisaties zelf, als voor de franchisenemers zeer gunstig is om samen te gaan’, zo meldden zij woensdag 3 april.

De twee pizzaboeren waren al enige tijd op zoek naar een manier om hun imperium uit te bouwen. Vorig jaar blies Al Capone’s een gang naar de beurs nog voor onbepaalde tijd af. Al Capone’s heeft inmiddels 35 vestigingen, de Original Pizza Company heeft er twintig. Binnen drie jaar moeten zij samen honderd pizzabedrijven hebben.
Ook de groothandels van de twee ondernemingen gaan samen. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam Al Capone’s Pizza Company.

Reageer op dit artikel