nieuws

Programmering Haagse KoninginneNach compleet

Horeca

Het programma van de Haagse KoninginneNach 2002 is rond. Verleden jaar kwamen er 275.000 bezoekers, dit jaar verwachten de organisatoren 250.000 liefhebbers.

De Nach (29 april) voltrekt zich dit jaar op zes pleinen in de Haagse binnenstad en herbergt in totaal 22 acts. Damian Marley (jongste zoon van Bob Marley), The New Cool Collective Big Band, Monza, Brainpower, Darryll-Ann en Twarres maken het programma compleet. Dat heeft de organisatie donderdag 11 april laten weten. Daarnaast zijn in talloze kroegen activiteiten georganiseerd.

Eerder al bracht de organisatie de namen naar buiten van Def P & the Beatbusters, Di-rect, Millionaire, Momo, Krushed & Sorted en de Kalahari Surfers. De Nach kent dit jaar geen blues-acts, omdat volgens de organisatie het aanbod van hoogstaande acts in dit genre rond 29 april te beperkt is. ‘Maar volgend jaar keert de blues zeker weer terug in de Hofstad’, verzekeren de organisatoren.

Reageer op dit artikel