nieuws

Shaken

Horeca

Friso introduceert de Friso Shaker, een milkshakeconcept waarbij de consument meehelpt om z’n milkshake te maken. De ondernemer maakt een neutrale milkshake. Vervolgens kiest de klant één van de drie smaaksiropen uit, verpakt in losse zakjes uit de speciale display. Zakje open, siroop erbij, deksel erop en shaken maar. ‘Make it, shake it, take it’ […]

Friso introduceert de Friso Shaker, een milkshakeconcept waarbij de consument meehelpt om z’n milkshake te maken.

De ondernemer maakt een neutrale milkshake. Vervolgens kiest de klant één van de drie smaaksiropen uit, verpakt in losse zakjes uit de speciale display. Zakje open, siroop erbij, deksel erop en shaken maar. ‘Make it, shake it, take it’ is dan ook de promotieslogan. De drie smaken zijn sinaasappel/mandarijn, bosvruchten en cappuccino.Friso Shaker wordt aangeboden in een totaalpakket van kleurrijke milkshakebekers, lekdichte deksels, een display met zakjes siroop, milkshakemix en promotiemateriaal.

Voor informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen. Tel. (040) 299 01 11.

Reageer op dit artikel