nieuws

Sisi NB Sinaasappel/Mango

Horeca

Vrumona BV, Bunnik, voegt na de introductie van Sisi No Bubbles Sinaasappel/Framboos (2000) en Sinaasappel/Wildberry (2001), in april 2002 een nieuwe smaak toe aan haar Sisi No Bubbles-assortiment:Sinaasappel/Mango. De nieuwe smaak wordt geleverd in een 1,5 liter PET-fles. De introductie van Sinaasappel/Mango wordt ondersteund met massamedia op televisie, schoolboard en internet en op de winkelvloer […]

Vrumona BV, Bunnik, voegt na de introductie van Sisi No Bubbles Sinaasappel/Framboos (2000) en Sinaasappel/Wildberry (2001), in april 2002 een nieuwe smaak toe aan haar Sisi No Bubbles-assortiment:Sinaasappel/Mango.

De nieuwe smaak wordt geleverd in een 1,5 liter PET-fles. De introductie van Sinaasappel/Mango wordt ondersteund met massamedia op televisie, schoolboard en internet en op de winkelvloer met promoties, displays en instore demonstraties.

Vrumona BV,Bunnik, telefoonnummer 030 – 656 84 60.

Reageer op dit artikel