nieuws

Stapelbare fles voor bakken en braden

Horeca

Friesland Madibic veranderde de verpakkingen van Hollandia beur culinair bakken en braden en braden vloeibaar en Hollandia beur culinair olijf. De nieuwe vierkante flessen zijn compact van vorm waardoor ze makkelijk stapelbaar zijn in de koeling. Ze zijn bovendien hersluitbaar en voor extra gebruiksgemak hebben de flessen een venster met maataanduiding. Informatie: Friesland Madibic Food […]

Friesland Madibic veranderde de verpakkingen van Hollandia beur culinair bakken en braden en braden vloeibaar en Hollandia beur culinair olijf.

De nieuwe vierkante flessen zijn compact van vorm waardoor ze makkelijk stapelbaar zijn in de koeling. Ze zijn bovendien hersluitbaar en voor extra gebruiksgemak hebben de flessen een venster met maataanduiding.

Informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040)2990111.

Reageer op dit artikel