nieuws

Stoere snack uit het wilde westen

Horeca

Vanaf week 15 is de nieuwe snack ribster van Mora voor cafetaria ondernemers verkrijgbaar. Ribster is een vleessnack met een stevige structuur en heeft vier afscheurbare ribbetjes zonder botjes. De gemarineerde frituursnack heeft de typische zoete barbecuesmaak van spareribs. Uw klanten scheuren de ribbetjes los met de handen om ze vervolgens te dippen en op […]

Vanaf week 15 is de nieuwe snack ribster van Mora voor cafetaria ondernemers verkrijgbaar. Ribster is een vleessnack met een stevige structuur en heeft vier afscheurbare ribbetjes zonder botjes.

De gemarineerde frituursnack heeft de typische zoete barbecuesmaak van spareribs. Uw klanten scheuren de ribbetjes los met de handen om ze vervolgens te dippen en op te eten. Om het stoere karakter van de snack te onderstrepen, wordt een link gelegd met de avontuurlijke cowboywereld. Tv-commercials moeten ervoor zorgen dat uw klanten de smaak te pakken krijgen.

Informatie: IgloMora Groep, ’s-Hertogenbosch, tel. (073)6835151.

Reageer op dit artikel