nieuws

Uitbreiding Punica-assortiment: Tropical Fruits

Horeca

Bickery Food Group, HIlversum, heeft haar Punica-assortiment uitgebreid. Naast de bestaande smaken is het assortiment uitgebreid met de smaken Melon Tropic en Tropical Fruits. Tropical Fruits is een geheel nieuwe Punica-smaak op basis van vruchten: appel, sinaasappel, mango, citroen, passievrucht en zwarte bes. De tetrapakken hebben een vernieuwd design, waardoor ze in het schap beter […]

Bickery Food Group, HIlversum, heeft haar Punica-assortiment uitgebreid. Naast de bestaande smaken is het assortiment uitgebreid met de smaken Melon Tropic en Tropical Fruits.

Tropical Fruits is een geheel nieuwe Punica-smaak op basis van vruchten: appel, sinaasappel, mango, citroen, passievrucht en zwarte bes. De tetrapakken hebben een vernieuwd design, waardoor ze in het schap beter opvallen. De vruchtendranken van punica zijn tevens verkrijgbaar in 1 liter flessen en de 0,33 liter flesjes. Alle Punica vruchtendranken zijn dorstlessend, fruitig en allen gezoet met zoetstof in plaats van suiker. De consumentenadviesprijs van de 1,5 liter tetrapakken bedraagt €1,85.

Bickery Food Group, Hilversum, telefoonnummer 035 – 656 02 44

Reageer op dit artikel