nieuws

Wijn, jam en brood

Horeca

Op de kaas- en delicatessenbeurs te Houten op 9 en 10 april was De Kweker present met verschillende noviteiten, o.a. de licht mousserende spumante van La Pieve, speciaal voor De Kweker gebotteld in flessen die beschilderd zijn met een creatie van Van Gogh. De Van Gogh Collection is verkrijgbaar in een geschenkverpakking. Daarnaast zijn er […]

Op de kaas- en delicatessenbeurs te Houten op 9 en 10 april was De Kweker present met verschillende noviteiten, o.a. de licht mousserende spumante van La Pieve, speciaal voor De Kweker gebotteld in flessen die beschilderd zijn met een creatie van Van Gogh. De Van Gogh Collection is verkrijgbaar in een geschenkverpakking.

Daarnaast zijn er de jams en marmelades van Wilkin & Sons. Het assortiment bestaat uit meer dan twintig typisch Engelse smaken, die op ambachtelijke wijze bereid zijn. De jams en marmelades worden vervaardigd in koperen ketels. Naar eigen zeggen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van ‘veldverse’ soorten fruit.Pane Carasau is een bekende en veel genuttigde broodsoort uit Sardinië, die vele toepassingsmogelijkheden kent. Dit authentieke product is goed te gebruiken als vervanging van verschillende broodsoorten en ter begeleiding van zalm, kaviaar of antipasta.

Voor informatie: De Kweker, Amsterdam. Tel. (020) 606 36 06.

Reageer op dit artikel