nieuws

Zuid-Amerikaanse smaak

Horeca

Het assortiment kant-en-klare sauzen van Verstegen Spices & Sauces is uitgebreid met Piri Piri-saus. Piri Piri, Spaans voor rood pepertje, werd eeuwen geleden door de Portugezen in Zuid-Amerika ontdekt. Zij zorgden ervoor dat de smaak de hele wereld veroverde. Kruidenleverancier Verstegen denkt dat Máxima-minnend Nederland massaal op deze Zuid-Amerikaanse smaak overgaat.Piri Piri-saus zit in een […]

Het assortiment kant-en-klare sauzen van Verstegen Spices & Sauces is uitgebreid met Piri Piri-saus. Piri Piri, Spaans voor rood pepertje, werd eeuwen geleden door de Portugezen in Zuid-Amerika ontdekt. Zij zorgden ervoor dat de smaak de hele wereld veroverde.

Kruidenleverancier Verstegen denkt dat Máxima-minnend Nederland massaal op deze Zuid-Amerikaanse smaak overgaat.Piri Piri-saus zit in een 450 ml beker en is na vier minuten in de magnetron serveerklaar, maar hij is ook koud te gebruiken. De pittige smaak van de rode peper vormt samen met wat suiker een subtiele combinatie. De saus smaakt goed bij kip, varkensvlees, vis, garnalen en loempia’s, maar ook bij snacks; en hij is als dipsaus in te zetten.

Voor informatie: Verstegen Spices & Sauces, Rotterdam. Tel. (010) 245 51 00.

Reageer op dit artikel